اصول گرایان سرپل زهاب

سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» مبارکباد

اصول گرایان سرپل زهاب

سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» مبارکباد

آیا کسی باسوادتر و مومن‌تر از هاشمی در این کشور نیست؟

آیا کسی باسوادتر و مومن‌تر از هاشمی در این کشور نیست؟

هاشمی رفسنجانی در اظهاراتی در 3 مرداد 1360 که در روزنامه اطلاعات وقت منتشر شده ، گفته بود : از من باسوادتر و مومن تر هم است. پس چرا اکنون افراد منتسب به ایشان دنبال القای این نظریه مردم هستند که اگر نماینده معتبر میخواهید باید به افرادی از تیپ فکری سازندگی رای بدهند. البته قدرت همیشه طمع انگیزبوده و یقینا کسی طعم آن را چشیده باشد دوست دارد تا زمانی که میتواند مزه شیرینش را تنها و تنها برای خودش احساس کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل برهان-علی اکبری دانشجو دانشگاه پیام نور ارومیه، مردم ایران در سال 57 با حرکتی خودجوش و به رهبری آن پیرجماران حضرت روح الله توانستند با انقلاب اسلامی خویش طومار حکومت طاغوتی دست نشانده غرب را بپیچند تا دیگر افرادی به خود اجازه ندهند خود را به عنوان صاحبان یک کشور دانسته و در هر موضوعی دخالت کنند.

در این میان در دهه اول انقلاب اسلامی که کشور دچار مشکلات تحمیلی بسیاری از سوی استکبار جهانی بوده، بعضی از مسئولین کشور درخطبه ها نمازجمعه خودبارها ازعدالت اجتماعی سخن گفتند؛ خطبه هایی که اکنون هم می توانند به عنوان اسناد سیاسی جهت ارجاعات تاریخی به آن استناد کرد.

هرچند وقتی در جایگاه ریاست جمهوری قرار گرفتند برخلاف عدالت اجتماعی رعایت کرده و بر نظریه توسعه ای تاکید کردند که در آن توسعه و پیشرفت حتی اگر با فساد500 میلیونی هم همراه باشد مشکلی نداشت.

درخطبه 12 شهریور ماه 1361 که حجت السلام والمسلین هاشمی رفسنجانی درقسمتی از خطبه خود با اشاره به سواستفاده برخی از افراد گفت: تذکر می دهم که همه ملت ایران بدانند ما در رابطه با مسئولیت های مملکتی و کارهای اجتماعی با هیچ کس حتی بچه های خودمان، برادرهای خودمان و نزدیک ترین افراد خانواده خودمان هیچ اختصاص و مزیتی در ارتباط ما نیست . یعنی اگر کسی مثلا عکسی با امثال بنده داشت این نشان هیچی نیست غیر از این که تصادفا کنار هم قرار گرفته ایم و عکس برداشته شده است… مسئولین باید وظیفه خودشان را انجام دهند و کسانی هم که با ما هر کس آشنا هستیم ، حتی برادر خودمان و زن و بچه مان که نزدیک تر و بیشتر نمی شود که هیچ توقعی از هیچ مقامی نمی توانیم داشته باشیم . اگر داشته باشیم گناه است که به خاطر ارتباط با ما یک امتیازی داشته باشند. حتی خودمان هم نداریم . هیچ تفاوتی نباید باشد .(1)

اینک عده ای به واسطه نزدیکی به آیت الله هاشمی رفسنجانی که هم سابقه ریاست مجلس و هم ریاست جمهوری را تجربه کرده ، خود را در مسائل حکومتی صاحب نظر دانسته و برای حضور در جایگاه نمایندگی مجلس که ماه ها به آغاز این انتخابات مانده و قرار گرفتن در سرلیست های انتخاباتی سردست می شکنند. افرادی که شاید به واسطه همین نزدیکی سعی دارند از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده و به دنبال احیا قدرت سیاسی از دست رفته با استفاده از پتانسیل رای مردمی هستند این در حالی که افراد بسیار بهتر و دانا تر و عالم تر به این افراد نیز در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی هستند که میتوانند بسیار مفید تر باشند.

 همانطورکه خود آیت الله هاشمی رفسنجانی در اظهاراتی در 3 مرداد 1360 که در روزنامه اطلاعات وقت منتشر شده ، گفته بود : از من باسوادتر و مومن تر هم است. پس چرا اکنون افراد منتسب به ایشان دنبال القای این نظریه مردم هستند که اگر نماینده معتبر میخواهید باید به افرادی از تیپ فکری سازندگی رای بدهند. البته قدرت همیشه طمع انگیزبوده و یقینا کسی طعم آن را چشیده باشد دوست دارد تا زمانی که میتواند مزه شیرینش را تنها و تنها برای خودش احساس کند.

در این میان رجوع به اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی در دورانی که در جایگاه نمایندگی مجلس حضور داشت و نکته ی که بارها بر آن تاکید داشته این بود که از انقلاب اسلامی فقط به دنبال حکومت اسلامی بودند ولاغیر ما همیشه در دنیا آرزویمان این بود که روزی در این مملکت جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی باشد و ما دیگر هیچی نمی خواهیم . یعنی بنده تنها نه ، اکثر همکاران و دوستان ما در هیئت دولت و الان هر کداممان بمیریم راحت سرمان را می گذاریم روی زمین و راضی هستیم ، یعنی فکر می کنیم که رسیدیم به آنچه که می خواستیم . ما نمی خواستیم حاکم باشیم، ما می خواستیم اسلام حاکم بشود و اسلام حاکم شد و آنچه را که ما فکر می کردیم به عنوان یک ضرورت و هدف و راه مهم این رسیده بود(2)

اما اینک عده ی از همین منتسبین مثل فائزه هاشمی هم که علنا بر علیه نظام صحبت کرده و در ایام فتنه ، خود را صاحبان انقلاب دانسته و اظهارات ناپسندی در مورد حتی رهبر انقلاب داشته اند قابل توجه است ، افرادی که نظام را به خاطر اینکه از حق مردم حمایت کرد و اجازه نداد در حق رای مردم مشکلی پیش بیاید . اکنون به دنبال کسب کرسی سبز مجلس هستند و از خواهرشان یعنی فاطمه هاشمی در رسانه ها خود به عنوان سرلیست معرفی میکنند ، به هرحال از مادرخانواده ی که در روز انتخابات مردم را به شورش علیه جمهوریت نظام دعوت میکنند و کلید واژه جنگ خیابانی را پس از رای گیری اظهار میکند تا برادری که فساد اقتصادی و سیاسیش در دادگاه صالحه اثبات شده و همچنان خود را بی گناه و قربانی تسویه حساب سیاسی میداند ، انتظار بیشتر از این نیست که بخواهند قدرت را در سلطه خود داشته باشند.

نکته ی که میتوانیم ببینیم که چیزی غیر این موضوع در اظهارات خاندان هاشمی مطرح بوده، چیزی به اندازه حق حضوردر ساختار قدرت بودند،قدرتی که مردم در اختیار روحانی گذاشته اند اما خاندان هاشمی این قدرت را مرهون حمایت پدر از ایشان میدانند چیزی که البته همانطور که گفتیم از این چنین خانواده پرمدعا بیش از این انتظار نمیرود.

البته در مواردی من جمله اظهارات و خاطراتی که توسط حاج آقا با موضوعات روز از ایشان به امام منتسب میشود را میشنویم دیگر از فرزندان ایشان نباید تصور غیر این داشت که دنبال تصاحب قدرت نباشند ، چرا که هاشمی با اینکه در انتخابات 92 از شورای نگهبان رد صلاحیت شد ، که دلایلش یقینا از سوی مراجع مربوطه در زمان لازمه مطرح خواهد شد. اما قدرت و حضور در ساختار تصمیم سازی نهاد ها قانون گذار میتواند ، باردیگر او و نظرات سیاسی اش را در دید عمومی ملت قرار دهد البته ما امیدواریم این بار حاج آقا از تجربه قبلی خود در انتخابات مجلس استفاده کرده و به فرزندان خود موضوعاتی را یاد آوری کند من جمله شیرجه متوالی اصلاح طلبانی است که در دوران برگزاری انتخابات مجلس اصلاحات آنچنان موجبات تحقیر ایشان را فراهم کردند که منجر به این نشد نام ایشان در لیست 30 نفره انتخابات تهران قرار بگیرد ، هرچند بعدا تخلفات آن انتخابات ازسوی تاج زاده لاپوشانی شد ، موضوعی که حتی صدای شورای نگهبان وقت را درآورد و به لطف حکم حکومتی رهبر انقلاب مبنی بر تعیین تکلیف سریع نتایج انتخابات ، و جلوگیری از بروزشایعات باشد. هرچند اکنون همان افرادی که ایشان را با الفاظ ناشایست در دوران مورد خطاب قرار میدادند، به عنوان استفاده از پتانسیل خانوادگی هاشمی هستند.

چرا این موضوع چنین پیچیده شده آیا انقلاب اسلامی دچار مشکل شده یا افراد حاضر در این انقلاب دچار هوس ها نفسانی گشته و به طمع کسب قدرت از هر ابزاری استفاده میکنند و حتی از ساختن فیلم خداحافظی صرف نظر نکرده و جهت قرار گرفتن به عنوان سوژه رسانه هایی که زنجیره وار در انتشار مطالب یکدیگر هماهنگ کرده و مبرا کردن اشتباهات خاندانی هستند که اقتصاد و سیاست ایران اکنون به دنبال حضور حاج آقا در راس دولت در دهه 70 کشور گرفتارش است آیا طمع قدرت نیست ، آقا هاشمی خودتان گفتید دنبال قدرت نبوده و تنها پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت اسلامی را مدنظردارید پس چه شد ان اظهارات وادعایی که در مورد عدالت اجتماعی کردید ،مگر در عدالت اجتماعی تصاحب جایگاه ها حکومت داری توسط یک خاندان خاص ، قابل پذیرش است.

پس مراقب باشید انقلاب گری از یادتان نرفته و عده ای این چنین به واسطه کهولت سن شما دست به هر اقدام و ابزاری نزنند تا خود را در کرسی سبز نمایندگی مجلس که قرار است عصاره یک ملت باشد را تصور نکنند.

مراقب باشید حاج آقا که گرفتار خاطراتی به روزاز امام نشوید.

 

1-خطبه نماز جمعه تهران 12 شهریور1361

2- خطبه 5 شهریور 1361

انتهای پیام/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.