اصول گرایان سرپل زهاب

سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» مبارکباد

اصول گرایان سرپل زهاب

سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» مبارکباد

دکتر آصفری، عضو کمسیون امنیت ملی مجلس:


مجلس امانت‌دار مردم خواهد بود
بدون توجه به حاشیه‌های سیاسی برجام را دقیقاً بررسی می‌کنیم
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۸
 
تلاش خواهیم کرد که برجام به صورت دقیق بررسی شود. هنوز نسخه اصلی و ترجمه اصلی توافق به دست مجلس نرسیده است و بالطبع ما به محض اینکه این اتفاق بیفتد، بطور دقیق رسیدگی خواهد شد و در این راه با صاحب نظران جلساتی را خواهیم داشت. مطمئناً مجلس شورای اسلامی به عنوان امانت دار مردم عزیز ، این متن را بدون توجه به حاشیه‌های سیاسی بررسی خواهد نمود
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب‌الله، جلسه هفتگی انصارحزب الله یکشنبه پنجم مردادماه بدلیل برگزاری جلسه غیرمنتظره کمیسیون امنیت ملی مجلس با اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای نتوانست میزبان دکتر محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس باشد. به همین منظور دکتر آصفری نماینده مردم اراک در مجلس مطالبی را تحت عنوان یادداشت شفاهی درباره رویکرد مجلس در رسیدگی به جمع‌بندی هسته‌ای وین در اختیار ما قرار داد که در ادامه می‌آید:

*** 

امروز بیش از ۶۰سال از ساخت سلاح هسته ای توسط آمریکا می گذرد و تنها استفاده کننده از سلاحهای اتمی خود آمریکاست که در هیروشیما و ناکازوکی ژاپن بوده است که در این جنایت بیش از صدها هزار تن از ساکنان این شهرها از صحنه گیتی محو شده‌اند.

امروز می شود گفت که کشورهایی داعیه دار مبارزه با سلاحهای هسته ای و شیمیایی هستند و خواهان مذاکره با ایران که خود این کشورها بیشترین زرادخانه هسته ای با بیشترین کلاهک هسته ای و سلاحهای اتمی را در اختیار دارند!

اهداف دشمنان از تحریم‌ها
دشمن از تحریم ایران اهدافی دارد ، در مرحله اول اینکه آنها به هیچ چیز غیر از براندازی حکومت جمهوری اسلامی از طریق نارضایتی مردم در موضوعات اقتصادی فکر نمی کنند، این از اهداف جدی دشمنان است. دومین هدف از اهداف دشمن در بحث تحریم ها ،توقف برنامه هسته ای ایران است. آنها تلاش می کنند تا صنعت هسته ای ایران متوقف بشود و این تحریم ها باعث کُندی روند پیشرفت ایران در برنامه هسته ای خود شود و ایران نتواند در بخش های هسته ای موفق شود. اما علیرغم این تحریم ها و ترفندها ما از فعالیت دست نکشیدیم.

قبل از تحریم ما بیش از ۱۶۰سانتریفیوژبیشتر نداشته ایم و امروز با وجود تحریم ها به اعتراف خود دشمنان ما بیش از ۱۹ هزار سانتریفیوژ فعال داریم . قبل از تحریم ۱۵۰کیلو گرم اورانیوم ۵/۳ درصد داشتیم اما امروز اورانیوم ما بیش از ۱۰هزار کیلو گرم شده است زمانی ما هیچ مقدار اورانیوم ۲۰درصد غنی شده نداشتیم؛ ولی در تحریم ما به ۲۰۰کیلوگرم اورانیوم غنی شده ۲۰درصد دست پیدا کردیم. این نشان می‌دهد که تحریم‌ها نتوانسته است که ملت ایران را به پای میز مذاکره و توافق بکشاند، آنچه امروز سبب شده است که ما به پای میز مذاکره برویم، سیاست نرمش قهرمانه‌ای است که مقام معظم رهبری فرمود و درایتی که رهبری داشته‌اند می باشد و این سیاست به جهت این است که ما به دنیا ثابت کنیم که ایران اهل مذاکره و تعامل است.

سومین هدف دشمن از تحریم‌ها، تضعیف اقتصادی ماست. تا از آن طریق توان دفاعی جمهوری اسلامی ضعیف بشود، امّا برعکس خواست دشمن امروز توان دفاعی کشورمان با همت فرزندان این مرز و بوم بسیار بالا است.

چهارمین هدف از اهداف دشمن از تحریم‌ها، هژمونی ایران به عنوان یک کشور الگوی استکبارستیزی بوده و آنها تلاش کردند تا جمهوری اسلامی از سیاست استکبارستیزی خود دست بردارد اما این اتفاق شکل نگرفته است و طبق سخن اخیر مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان با ایشان این خواست دشمن هرگز اتفاق نخواهد افتاد و مبارزه با استکبار همچنان ادامه خواهد داشت.

ضرورت توجه فراوان به خطوط قرمز در برجام
مهمترین هدف آنها این است که جلوی پیشرفت و توسعه ایران را در حوزه‌های مختلف بگیرند که این اتفاق شکل نگرفته است و لذا در بحث توافق وین که این روزها مطرح شده است آن چیزی که بسیار اهمیت دارد و باید بدان توجه ویژه داشت، چند موضوع اساسی و مهم است : اول اینکه تحریم های آمریکا و اروپا نباید تعلیق بشود بلکه باید این تحریم ها یکجا لغو شود و لغو تحریم ها از خطوط قرمزی است که مقام معظم رهبری فرمودند؛ لذا مطرح شدن بحث‌هایی مثل: تحریم‌ها بعد از ۸ سال و بعد از اطمینان اروپا و غرب از صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران اجرایی بشود از نکاتی است که باید مورد توجه شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی‌باشد و در زمان امضای این توافق نسبت به لغو آنها اقدام شود.

همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام با ایشان فرمودند: تحریم های اقتصادی ، مالی و بانکی چه مربوط به شورای امنیت ، چه کنگره آمریکا و چه دولت آمریکا باشد باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو و بقیه تحریم‌ها در فواصل معقول برداشته شود؛ یا در جایی دیگر مقام معظم رهبری فرمودند: لغو تحریم‌ها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود، نگویند شما تعهدات را انجام دهید بعد آژانس گواهی دهد تا تحریم‌ها لغو شود، ما این مسئله را مطلقاً قبول نداریم. اجرائیات لغو تحریم‌ها باید با اجرائیات تعهدات ایران متناظر باشد.

یعنی در مقابل گام‌های اعتماد سازی که جمهوری اسلامی ایران بر می دارد طرف مقابل نسبت به لغو تحریم ها اقدام بکند.

تعلیق تحریم‌های فوق یکباره نیست. این موضوعی است که در این جمع‌بندی توافق وین می‌باشد، لغو تحریم‌های آمریکا و اروپا در ۲ مقطع یعنی اجرا احتمالاً در دی ماه و انتقال آن را به ۸ سال بعد موکول کردند! تعلیق تحریمها در مقطع اجرا بازهم یکباره نیست بلکه بصورت تدریجی است و این موضوعی است که متاسفانه در برجام درباره اش سکوت شده است و بایستی به آن توجه شود.

یا درجایی دیگر از برجام آمده است : تعلیق تحریم های فوق منوط به اجرای تمامی تعهدات ایران و تعهدات موضوع پیوست یک برجام در راستی آزمایی آن از سوی آژانس می باشد و این آن موضوعی است که مقام معظم رهبری به صراحت آن را نهی کرده‌اند. این بند بسیار ریسک پذیر است از کجا معلوم که اگر ما این اقدامات راستی آزمایی را مثلاً در بُعد از بین بردن بخشی از اورانیوم غنی شده خودمان و یا از کار انداختن قلب راکتور اراک انجام دادیم ، طرف مقابل به تعهدات خودش عمل کند و پایبند باشد؟! این موضوعی است که بایستی بدان توجه ویژه نمود و نباید غافل شد.

سیاست دشمن ایجاد دوگانگی در داخل درباره توافق هسته‌ای
امروز دشمن دارد تلاش می‌کند که توافق هسته‌ای را به ترفندی جهت ایجاد دوگانگی در صفوف ملت ایران تبدیل نماید که یقیناً این اتفاق نخواهد افتاد ، با وجود ولایت فقیه ، با وجود مقام معظم رهبری که سکاندار این انقلاب و ملجاء وحدت بین همه جریانات و همه انقلابیون هست، مطمئناً تمام کسانی که دلشان برای انقلاب و اسلام و ولایت می‌سوزد باید گوش به فرمایشات مقام معظم رهبری دهند و آن خطوط و چارچوبهایی را که معظم له ترسیم کرده‌اند، رعایت نمایند.

هجوم اروپاییان به ایران و هشدار نسبت به اقتصاد مقاومتی
یکی دیگر از بحثهایی که باید در این حوزه مطرح شود در خصوص سفرهایی است که اخیراً برخی از کشورهایی اروپایی و خارجی به ایران ترتیب می‌دهند. بایستی دستگاهها و بخش‌های صنعتی و دیپلماسی و خارجی ما توجه داشته باشند که اگر قرار است تبادلات و تعاملات اقتصادی با این کشورها صورت بگیرد باید در راستای اقتصاد مقاومتی باشد نه اینکه به خاطر برقراری روابط اقتصادی خودمان با این کشورهای اروپایی ذوق زده بشویم و بازار واردات بی رویه کالا را به روی کشورمان باز کنیم تا تولید کننده داخلی با مشکل و چالش مواجه بشود. 

لذا این روابط باید براساس سیاست اقتصاد مقاومتی و در جهت سرمایه گذاری در داخل ایران باشد و اولویت برای این موضوع باید کشورهایی باشند که با ما در زمان تحریم ها همراه بودند و کمک به ایران می کردند و نه کشورهایی که سنگ اندازای کرده و مقابل رشد کشورمان بوده اند. امروز شاهد حضور کشورهایی هستیم که در زمان تحریم ها اینها تلاش می‌کردند فشار بیشتری به ایران وارد کنند. 

حضور فابیوس در ایران بدون عذرخواهی؛ توهین به ملت ایران
اخیراً خبر از سفر فابیوس وزیر خارجه فرانسه به ایران مطرح است! ما یادمان نرفته است در چند سال گذشته در زمانی که همین فابیوس نخست وزیر فرانسه بود ۳۰۰محموله خون های آلوده به «اچ آی وی» وارد ایران شد و تعدادی از مردم ما دچار بیمار «اچ آی وی» مثبت شدند که هنوز کسی نسبت به این موضوع پاسخ نداده است. لذا وی باید قبل از سفر به ایران نسبت به این موضوع از ملت ایران عذرخواهی بکند و همچنین به خانواده این بیماران که دچار بیماری مزمن ایدز شده اند، غرامت بپردازد. لذا در این رفت و آمدها نباید ما از اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی کوتاه آمده و دست برداریم.

تلاش غرب برای حذف آرمانهای انقلاب در توافق

امروز غرب متوجه شده است که چه بخواهد و چه نخواهد جمهوری اسلامی ایران در جایگاه بسیار ویژه‌ای در دنیا قرار گرفته است. در توافق بایستی به حفظ توانایی نیروهای مسلح ما توجه بشود، هر بندی که در قطعنامه و یا توافق بخواهد جلوی رشد و توانایی و شکوفایی نیروهای مسلح ما را بگیرد باید محکم ایستاد و رد کرد و نباید اجازه بدهیم توانمندی نیروهای مسلح ما و یا بنیه دفاعی ما با مسئله هسته‌ای گره بخورد؛ چرا که مسائل دفاعی ما ارتباطی با مذاکرات هسته‌ای ندارد.

از دیگر نکاتی که باید به آن دقت شود ،کمک به جبهه مقاومت و به کشورهای همسایه مثل: عراق، سوریه، لبنان، کسانی که امروز در جبهه مقاومت دارند فعالیت می‌کنند، است. کمک به گروههای آزادیبخش جزء آرمانهای انقلاب اسلامی است و هیچ توافقی نمی‌تواند جلوی کمک ایران به حزب‌الله و جنبشهای مقاومت و جبهه مقاومت را بگیرد و این از موضوعاتی است.

نکات مثبت برجام و هشدارهایی در این خصوص

از جهت دیگر اینکه این توافق سبب شد که نوعی احساس امنیت برای مبادلات اقتصادی شکل بگیرد. در این که این توافق نکات مثبت و قابل قبولی هم دارد حرفی نیست و باید از تیم هسته ای کشورمان به دلیل تلاشها و زحماتش تشکر کنیم امّا نبایستی در توافق به موضوع دفاعی ایران خدایی نکرده خدشه ای وارد شود چرا که غرب دنبال این است که امروز توانایی نیروهای مسلح ما کاهش پیدا کند و در آینده اگر تصمیمی در برابر ایران بگیرد و کاری بخواهد انجام دهد بتواند ، که یقیناً این اتفاق نخواهد افتاد. 
احساس آرامش روانی که بعد از توافق در جامعه ایجاد شده است که این هم از نکات مثبت این توافق است.

علیرغم چندین سال فشار غرب بر علیه ایران و به دنبال این بود که ایران هیچگونه فعالیت هسته ای نداشته باشد و مسئله هسته‌ای در کشورمان محو شود، همین اندازه که امروز پذیرفته ایران حق فعالیت هسته‌ای دارد، این نیز از نکات مثبت توافق و مذاکرات است.

جای فردو ونطنز در برجام تغییر کرده است

امّا اینکه ما تحقیق و توسعه را ببریم درزیرزمین و در فردو بخواهیم انجام بدهیم و فعالیتهای سانتریفیوژ ها را در نطنز انجام بدهیم، از نکاتی است که باید نسبت به این موضوع هوشیار باشیم؛ چرا که تحقیق و توسعه را می شود در دانشگاهها و در روی زمین انجام داد و این فعالیتهای هسته ای و عدم دستیابی و ناتوانی دشمن برای شیطنت است که آنها را به وحشت انداخته است از این رو نباید جای نطنز و فردو باهم تغییر پیداکند.

آن چیزی که بایستی خیلی به آن توجه داشته باشیم این است که باید جلوی هرگونه اقدام تفرقه انگیز و یا صف آرایی که آنها می خواهند در کشور ایجاد کنند و باعث اختلاف شوند را گرفت. نباید گذاشت توافق هسته ای سبب اختلاف بشود.

امروز رژیم صهیونیستی از هر توافقی بین ایران و کشورهای ۱+۵ در هراس است؛ چرا که آنها سالهاست در پی اجرای پروژه ایران هراسی هستند و با این توافق و مذاکرات سیاستهای آنان نقش برآب می شود.

یقیناً مجلس شورای اسلامی در فرصت کافی و مشخص بند بند این برجام را بررسی خواهد کرد و سپس این جمع بندی را در صحن علنی مجلس به رأی خواهد گذاشت.

مهمترین سلاح جمهوری اسلامی
الحمدلله امروز با پشتوانه محکم ملت و اقتدار و در صحنه بودن مردم که مهمترین سلاح جمهوری اسلامی در برابر ترفندهای دشمنان است و نیز مدیریت و درایت رهبرمعظم انقلاب دشمنان سرشکسته تر از گذشته خواهند بود.

فرارمالیاتی و قاچاق کالا دو معضل اقتصاد کشور
امروز متاسفانه آن چیزی که آسیب برای کشورمان است واردات قاچاق کالا می باشد وقتی امروز ما سالانه۲۴میلیارد دلار واردات کالای قاچاق در کشور داریم، چه توافق بشود و چه توافق نشود با ادامه این روند نمی توان مشکلات و موانع و معضلات اقتصادی را حل کرد. امروز با توجه به مبالغ بسیار بالای فرار مالیاتی که در کشور وجود دارد نمی توان به اصلاح اقتصاد امید چندانی داشت . اگر دولت برای اصلاح اقتصاد فکری جدّی نکند مطمئناً می شود گفت که حتی اگر توافق هم بشود زیاد نمی توان گام موثری برای کشور برداشت .دولت باید از ظرفیتهای دیگر ازجمله اقتصادمقاومتی جهت توسعه و رشدکشور استفاده نماید.

بدون توجه به حاشیه‌های سیاسی برجام را دقیقا بررسی می‌کنیم
جلسات کمیسیون امنیت ملی از اولین روز کاری همین هفته جلسات فشرده خود را با حضور اعضای تیم مذاکره کننده کشورمان آغاز کرده است و روز یکشنبه ۴ مردادماه قریب به ۵ ساعت در این خصوص جلسه داشتیم و تلاش خواهیم کرد که برجام به صورت دقیق بررسی شود.

هنوز نسخه اصلی و ترجمه اصلی توافق به دست مجلس نرسیده است و بالطبع ما به محض اینکه این اتفاق بیفتد، بطور دقیق رسیدگی خواهد شد و در این راه با صاحب نظران جلساتی را خواهیم داشت.

مطمئناً مجلس شورای اسلامی به عنوان امانت دار مردم عزیز ، این متن را بدون توجه به حاشیه های سیاسی بررسی خواهد نمود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.